јуни 24, 2022

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Заштитено внатрешно пријавување укажувачот врши во институцијата за каде има сомневање или сознание дека е извршено, се врши или ќе се изврши казниво дело, или друго незаконско постапување со кое се загрозува јавниот интерес.

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Наташа Донева

Советник за правни работи и управување со градежно земјиште

Мобилен телефон: 072/233-238

e-mail: ukazuvaci.dojran@gmail.com

 

 

 

Офицери за заштита на лични податоци:

Дарко Качаков-  e-mail: dkacakov@yahoo.com

Наташа Донева-  e-mail:doneva.natasa@gmail.com

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility