август 23, 2022
 • RESENIE-za-odobruvanje-na-ПП-Градоначалникpotpiseno pdf (599kb)
 • ПЛАНСКА-ПРОГРАМА-ЗА-ФОТОВОЛТАИК-О-ДОЈРАН_ pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/ПЛАНСКА-ПРОГРАМА-ЗА-ФОТОВОЛТАИК-О-ДОЈРАН_.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • РЕШЕНИЕ-ЗА-УСЛОВИ-ЗА-ПЛАНИРАЊЕ-НА-ПРОСТОРОТ pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/РЕШЕНИЕ-ЗА-УСЛОВИ-ЗА-ПЛАНИРАЊЕ-НА-ПРОСТОРОТ.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility