јуни 9, 2022
  • Проектна-Програма-KП-321-1-и-други-КО-ЦРНИЧАНИ-Општина-Дојран pdf (
    Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Проектна-Програма-KП-321-1-и-други-КО-ЦРНИЧАНИ-Општина-Дојран.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
    0kb)
  • RESENIE-za-odobruvanje-na-ПП-Градоначалник-1-1 pdf (575kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility