декември 6, 2019

Известување за граѓаните и правните лица од просторот и кои граничат и се опфатени со утврдениот опфат на Урбанистичкиот план за село Нов Дојран, општина Дојран, дека Градоначалникот на општина Дојран донесе Решение за спроведување на јавна презентација и јавна анкета за донесување на Урбанистичкиот план, изработен од ДПТУ ,,ИВАНОВ ИНЖЕНЕРИНГ,, Сашко Иванов Дооел од Битола.

  • Соопштение за спроведување на јавна презентација и јавна анкета docx (17kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility