јануари 14, 2020

Се известуваат граѓаните на Општина Дојран дека согласно Роковникот за извршување на дејствијата за спроведување на Референдум на локално ниво во Општина Дојран на 13.01.2020 година, Државната изборна комисија ќе го стави на јавен увид избирачкиот список во просториите на Општинската изборна комисија Дојран (општинска зграда).

Овластено лице е Милка Ајцева, вработена во Општина Дојран.

  • soopstenie.pdf pdf (290kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility