октомври 4, 2021

Урбанистички документ за Г.П1.4 К.О Стар Дојран и Потврда за заверка на AUP Марјан Тунев

  • POTVRDA-ZA-ZAVERKA-NA-AUP-ТУНЕВ pdf (596kb)
  • УРБАНИСТИЧКИ-ПРОЕКТ-ЗА-Г.П.1.4КО.Стар-Дојран pdf (
    Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/УРБАНИСТИЧКИ-ПРОЕКТ-ЗА-Г.П.1.4КО.Стар-Дојран.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
    0kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility