јануари 25, 2023

Урбанистички проект со  план за парцелација на ГП 1.6 од УПС Николиќ за Блок 1,Општина Дојран, изработен согласно член 63 од Законот за урбанистичко планирање, изработен од ДПТУИ ,,ИДЕА – Консалтинг,, Дооел од Струмица, со тех.бр.   03-125/2022 од Јули 2022година

  • POTVRDA-ZA-ZAVERKA-NA-UP-GP.1.6.pdf pdf (585kb)
  • UP-za-parcelacija-GP-1.6-od-UPS-Nikolikj-za-Blok-1Opshtina-Dojran.pdf pdf (6826kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility