мај 7, 2021
  • PRAVILNIK-za-sproveduvanje-na-postapkata.pdf pdf (221kb)
  • Prijava.pdf pdf (342kb)
  • Izvod-od-Programa-12-438-2-od-01.04.2021.pdf pdf (737kb)
  • Izvod-od-Programa-12-438-3-od-01.04.2021.pdf pdf (696kb)
  • Izvod-od-programa-12-438-4-od-01.04.2021.pdf pdf (692kb)
  • Oglas-1-1.pdf pdf (1707kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility