јуни 14, 2021
 • Извод-од-Програма-12-438-2-од-01.04.2021-R pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Извод-од-Програма-12-438-2-од-01.04.2021-R.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Извод-од-програма-12-438-4-од-01.04.2021-R pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Извод-од-програма-12-438-4-од-01.04.2021-R.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • ОГЛАС-бр.2 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/ОГЛАС-бр.2.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • ПРАВИЛНИК-за-спроведување-на-постапката-R-1 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/ПРАВИЛНИК-за-спроведување-на-постапката-R-1.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Пријава-2-21 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Пријава-2-21.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility