март 14, 2022
 • Извод-ГП.бр.1.49 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Извод-ГП.бр.1.49.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Извод-ГП.бр1.24 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Извод-ГП.бр1.24.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Извод-ГП.бр2.5 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Извод-ГП.бр2.5.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Извод-Гп.бр-3.15 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Извод-Гп.бр-3.15.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Објава-бр.01-2022 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Објава-бр.01-2022.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Правилник-1-2022 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Правилник-1-2022.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Пријава-1-22 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Пријава-1-22.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility