февруари 9, 2022
 • Izv.za-JP pdf (289kb)
 • ЈАВЕН-ОГЛАС-ЗА-ФОРМИРАЊЕ-НА-ПАРТИЦИПАТИВНО-ТЕЛО-1 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/ЈАВЕН-ОГЛАС-ЗА-ФОРМИРАЊЕ-НА-ПАРТИЦИПАТИВНО-ТЕЛО-1.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Обрасци-за-пријава-1 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Обрасци-за-пријава-1.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)
 • Обрасци-за-пријава-на-заинтересирани-кандидати-2 pdf (
  Warning: filesize(): stat failed for /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/uploads/2023/05/Обрасци-за-пријава-на-заинтересирани-кандидати-2.pdf in /home/vtnvtgnz/public_html/wp-content/plugins/ova-doc/inc/class-ova-get-data.php on line 92
  0kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility