декември 1, 2020

Општина Дојран објавува јавен повик за финансирање на културните и спортските активности кои би се реализирале во општината од Буџетот предвиден за 2021ва година.

Повиците се прикачени подолу.

  • Javen-povik-1-1.pdf pdf (429kb)
  • Javen-povik2.pdf pdf (392kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility