ноември 23, 2022

Општина Дојран распишува јавен конкурс за финансирање на културните и спортските активности во општината.

Документите, односно јавните повици се прикачени на линкот подолу и истите можете да ги симнете за да добиете подетални информации.

  • Javen-povik-sp.akt_..pdf pdf (399kb)
  • Jav.Povik_.k.a..pdf pdf (422kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility