Пример страница

Ова е пример страница. Таа се разликува од блог написите, бидејќи стои во едно место и ќе се прикаже во навигационите менија (кај поголем дел од темите). Голем дел од луѓето започнуваат со страницата „За нас/мене” за да се претстават пред потенцијалните посетителите. Содржината може да гласи вака:

Здраво! Работам како курир на точак преку ден, а глумец навечер. Ова е мојот веб-сајт. Живеам во Скопје и имам куче Џек!

… или нешто слично:

Компанијата АБВ е основана во 1971 година и нуди високо квалитетни производи достапни за целата јавност. Компанијата има вработено над 2000 луѓе и е активно вклучена во подобрување на животот во Македонија.

Како нов WordPress корисник, потребно е да отидете во вашата работна табла и да ја избришете оваа страница и да создадете нови страници со вашата содржина. Уживајте!

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility