Општина Дојран објавува јавен повик за финансирање на културните и спортските активности во општината кои ќе бидат финансирани од Буџетот за 2021ва година.

Објавите може да ги симнете со кликање во полето документи.

Previous Бесплатна правна помош за жртви на родово базирано насилство

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility