Голема благодарност за несебичната поддршка и помагање од страна на ПГД Марибор-Побрежје кои денеска донираа опрема за нашето Доброволно противпожарно друштво “Дојран” и разменија низа на искуства.

Уште еднаш се докажа големата соработка со Р. Словенија која ни помага во сите сфери од нашето општество. 🇲🇰🇸🇮

Previous 5ти Ноември- Ден на ослободувањето на Дојран

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Општина Дојран 2023 - Сите права се задржани

Accessibility