Date
август 22, 2022 - август 23, 2022
Time
00:00 - 23:59
Location
Дојран
На третата фестивалска вечер во петок на 22 јули на МАНДРА ФЕСТИВАЛ ќе настапат Владо Јаневски, THCF La familia и ИВОНА ЈО.
Билетите во предпродажба по екслузивни цени преку www.kupikarta.com, Југотон, цвеќара Розе Веро 2 и сендвичара Џина Дојран.
Дојдете во Дојран и уживајте со прекрасните изведувачи на Мандра фестивалот!
Previous Д Фестивал
Accessibility