Date
јули 14, 2023 - јули 15, 2023
Time
20:00 - 01:00
Location
Паркинг Гранит

📣 Фестивалот Мандра и годинава ќе ги забавува жителите, но и туристите и посетителите на Дојран! 🎉
Заокружете ги 14ти и 15ти јули во вашите календари, затоа што долгоочекуваниот фестивал Мандра се враќа трета година по ред! 🎪✨ Подгответе се за два дена неверојатна музика, забава и незаборавни искуства. 🎶🥳
Оваа година, звучни музички имиња, за вас добро познати уметници ќе настапуваат на Мандра фестивалот. Фестивал кој ветува многу и ќе биде празник за вашите сетила. 🎤🎸
Подгответе се да танцувате, да пеете и да создадете спомени кои ќе траат цел живот. Фестивалот Мандра не ја слави само и единствено музиката; се работи за неверојатната атмосфера, енергијата што струи меѓу посетителите и чувството да се биде дел од нешто навистина посебно. 💃
Влезниците за фестивалот Мандра се веќе достапни!
🎟️ Посетете ја веб-страницата на mktickets, како и нивните продавници и други овластени продавачи на билети. Не пропуштајте да го обезбедите вашето место на фестивалот на годината! 🤩
Соберете ги пријателите, раширете ја веста и придружете ни се за викенд исполнет со чиста радост и еуфорија. 🎉 Ајде да бидеме заедно, да ја славиме моќта на музиката и да создадеме спомени кои ќе живеат во нашите срца. Се гледаме на фестивалот Мандра! 🎉✨
#MandraFestival #MusicMagic #GetReadyToParty

Previous Across The Lake Film Festival
Accessibility