септември 21, 2020

Општина Дојран доби средства од Проектот за локална и регионална конкурентност (финансиран од Инструментот за претпристапна на Европската унија – ИПА 2), за потпроектот „Дојран – туристички бисер на југоисточна Македонија“ и има намера да искористи дел од средствата за консултантски услуги за спроведување на јавна кампања и промотивни производи / услуги за промоција на Дојран како туристичко атрактивно место.

Општина Дојран ги поканува подобните субјекти („Консултанти“) да го пријават својот интерес за обезбедување на услугата. Заинтересираните консултанти треба да обезбедат информации што ќе покажат дека ги поседуваат потребните квалификации и релевантно искуство за извршување на Услугите.

Документите кои се прикачени подолу содржат детални информации на македонски и англиски јазик и истите може да ги симнете.

  • 1.a.REoI_Dojran_en_Final-1 docx (19kb)
  • 1.b.REoI_Dojran_mk_Finalno-1 docx (22kb)
  • 2.ToR_Dojran_en_FINAL-1 docx (38kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility