октомври 4, 2021

Урбанистички документ за Г.П1.4 К.О Стар Дојран и Потврда за заверка на AUP Марјан Тунев

  • URBANISTIChKI-PROEKT-ZA-G.P.1.4KO.Star-Dojran.pdf pdf (6712kb)
  • POTVRDA-ZA-ZAVERKA-NA-AUP-TUNEV.pdf pdf (596kb)

Заследете не

Кеј 5-ти Ноември бб
1487 Стар Дојран,

Пон – Петок
07:30 – 15:30

Приемни денови

Одделение за даноци, такси и други приходи и Данок на имот – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Одделение за урбанизам – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Комунално одделение – секој работен ден од 07:30 до 15:30 часот

Новости и ажурирања

Најновите вести, написи и ресурси на Општина Дојран, испратени директно до вашата е-маил адреса.

Accessibility